Ще се завърне ли Мария Бакалова в България

Приключващата година едва ли имаше как да приключи по по-подобаващ начин за Мария Бакалова. Докато очакваме няколко нови филма с нейно участие, българската актриса се оказа в центъра на церемонията по раздаването на Европейските филмови награди.
Събитието се състоя на 10 декември в зала “Харпа” в исландската столица Рейкявик, а 26-годишната актриса от “Борат 2” беше поканена да връчи наградата в категорията “Най-добър анимационен филм”.
Бакалова се появи на сцената в елегантна черна рокля Georges Chakra и обувки Sarah Flint. Освен нея, другото българско присъствие на Европейските филмови награди беше на режисьора Явор Гърдев.
Самата Мария сподели в Instagram вълнението си да бъде част от това престижно събитие. “Каква огромна чест е за мен да имам възможност да се срещна с толкова много от идолите си и дори да връча награда”, написа тя. И разкри, че е била на събитието в Рейкявик в компанията на майка си Румяна Бакалова.
В близките дни българската актриса трябва да замине за Солун, където ще са снимките на филма с нейно участие Dirty Angels, където ще си партнира с Ева Грийн и Руби Роуз. Точно работата й в съседна Гърция е причината Мария Бакалова да прекара коледните празници със семейството си в Бургас – за първи път от две години насам, съобщават “Телеграф”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето го новия дом на Алекса и Елица за 100 бона! ВИДЕО

Алекса и Елица от “Игри на волята” вече си направиха голям и скъп подарък за Коледа с наградата, която спортистът извоюва с победата си в последния сезон на риалити формата. Двамата вече са горди собственици на нов дом, за който загатнаха още след финала. Алекса е твърдо решен да свие семейно […]

Subscribe US Now