Лили Иванова се престраши, пуска се срещу 200 лв.

Примата на българската естрада Лили Иванова ще се качи на клубна сцена след години въздържание, а нейните фенове ще могат да й се любуват от броени метри само срещу 200 лв.

Специални ВИП места пък са обособени за почитателите на изпълнителката на “Детелини“, а най-високият билет е 350 лева.

Концертът на родната легенда ще бъде на 8 юни в елитен клуб-ресторант в столицата. “За нас е чест, че примата на българската музика прие да се качи на нашата сцена. Ще се съобразим с всичките й изисквания, защото искаме да се чувства прекрасно, а гостите да се насладят на един истински спектакъл“, разкриха от управата пред “Телеграф”.

Това е истински прецедент у нас, тъй като е ясно, че от години тя отказва всякакви оферти на различни заведения, а изявите й се свеждат само до турнето й. Началният час, обявен за старт на концерта на великата Лили Иванова е 23 ч.

Половината билети вече са разпродадени, само 24 часа по-късно от обявяването на събитието./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой е в "кралския" списък с гости за коронацията

Коронацията на крал Чарлз и кралицата-консорт Камила ще започне след няколко часа. Докато сме в очакване на тържествената церемония, правим преглед на специалните гости, които са потвърдили присъствието си на събитието. В разрез с традицията досега и като опит да бъде по-модерен, Чарлз е поканил и много други монарси на […]