Необикновеното приятелство между Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър

Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър са абсолютното доказателство, че за две жени, между които общото е един мъж, приятелство може да съществува.
Дженифър Гарнър и Бен Афлек са женени от 2005 г. до 2015 г. и им се раждат три деца – дъщерите им Вайълет (17 г.) и Серафина (14 г.) и синът им Самюел (11 г.)
Дженифър Лопес пък, която от 2021 г. отново е заедно с Бен Афлек, има две деца – близнаците Макс и Еме от бившия си съпруг Марк Антъни.
В името на сплотеното семейство обаче двете жени запазват добрите си отношения. По думите на източник на Us Weekly през последната година-две и двете определено са се сближили и опознали много добре. “И двете са невероятни майки и винаги поставят нуждите на децата си на първо място”, издава още той.
Откакто Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха миналата година, те полагат доста усилия, за да изградят стабилно семейство. През януари певицата разкри, че тя, децата ѝ и новият ѝ съпруг вече живеят заедно. “Беше наистина като един вид емоционален преход и в същото време сбъдване на всичките ми мечти”, сподели тогава Джей Ло пред Today.
Въпреки предизвикателствата, които са естествена част от процеса, тя е щастлива да вижда, че Бен Афлек възприема децата ѝ като свои собствени. “Честно казано той е най-добрият баща, който някога съм виждала”, разкрива певицата пред The View по-рано този месец.
Дженифър Гарнър, която пък в момента е във връзка с Джон Милър, също полага усилия да сближи своите деца с тези на Дженифър Лопес. Съвсем наскоро Дженифър Гарнър, дъщеря ѝ Серафина и Еме, дъщерята на Дженифър Лопес, са посетили калифорнийския Disneyland заедно.
“Гарнър уважава това, че Лопес се отнася към децата на Бен като към свои собствени и тя има всички намерения да направи същото”, издава още източникът на Us Weekly.
Самата Джей Ло също изрази възхищението си от Дженифър Гарнър, като я нарече “удивителен партньор” и сподели, че заедно с Бен Афлек “работят много добре заедно”, за да отгледат децата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сашо Кадиев показа щерка си, не е за вярване как изглежда СНИМКА

По повод Деня на детето по традиция социалните мрежи се напълниха с детски снимки и всевъзможни препратки към любими и отминали години. Вместо да показва той какво дете е бил преди години на този ден обаче, актьорът и тв водещ Сашо Кадиев заложи на нещо далеч по-добро – своята дъщеря. […]

Subscribe US Now