Лице от БНТ стана жертва на обир във Виена и не може да се върне в България

Известно лице от БНТ стана жертва на обир във Виена и не успя да се прибере в България. 

Стана така, че в най-спокойният град за живеене също се краде. А водещата от БНТ не успяла да си хване самолета за родината, тъй като с парите й апашите са откраднали и нейните документи. Сега чака от българското посолство във Виена да й издадат нови документи и да може да се завърне. 
Става въпрос за Цвета Стратиева Флора, която всеки понеделник, сряда и петък има своя рубрика “Още нещо с Флора” в сутрешния блок на телевизията. 

Този петък обаче, Флора не беше в студиото. Причината е, че тя още е във Виена, където снима за проекта на БНТ „Европейци“.
Докато снима, тя става жертва на обир. Тя се включи на живо от австрийската столица, за да разкаже за случката. Тя дори даде съвет към широката аудитория „Никога не слагайте личните си документи в портмонето и при парите.“.
Другата седмица, в рубриката си в „Денят започва“ по БНТ 1, Флора ще разкаже подробности за преживяването си, в което дори преследва крадеца. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лефтеров срина Мирела със земята, говори открито за флирта й с Валери

Снощи приключи поредната оспорвана битка в „Игри на волята: България“, а резултатът е ясен. Със сълзи в очите Димитър Лефтеров се раздели с предаването. На финала видяхме, че с Мирела, която е негова бивша приятелка, си размениха не особено ласкави реплики. Всички се надяваха, че могат отново да се съберат, […]