Когато дъщерята на Брук Шийлдс я задмине

На 58 години Брук Шийлдс изглежда наистина удивително. И по всичко личи, че дъщеря ѝ е наследила красотата и изяществото именно от нея.
Освен че 17-годишната Гриър има стройната фигура на майка си, вече е тръгнала и по нейните професионални стъпки. С височината си от над 1.80 м. не е изненадващо, че дъщерята на Брук Шийлдс е избрала да бъде модел.
Самата Брук обаче първоначално е имала резерви в това отношение. След време все пак си е дала сметка, че модната индустрия се е променила, откакто е била модел.
“Борих се с това толкова дълго. Сега индустрията е толкова по-различна от преди”, споделя Брук Шийлдс в интервю за предаването Live with Kelly and Mark.
Въпреки че се е съгласила с желанието на дъщеря си, тя все пак ѝ е поставила условие. Гриър е трябвало да се запише в колеж. Освен това обаче Брук е била категорична, че няма да ѝ бъде мениджър в работата като модел, но все пак очаква тя да се вслушва в съветите ѝ.
По време на събитие на Victoria’s Secret по повод Деня на майката през май 2022 г. Брук Шийлдс издава и още малко за това какво я накарало да промени скептичното си мнение относно бъдещето на дъщеря си като модел.
“Като я гледам как се справя по този начин, това ме кара да осъзная, че тя е доста силен характер. Не мисля, че този бизнес ще я погълне, беше наистина забавно да съм пред камерата с нея”, споделя тя.
Тандемът майка и дъщеря всъщност понякога дори работи заедно и посещава различни събития. И всеки път привлича погледите.
На Tribeca Ball, който се е провел преди два дни, Брук Шийлдс и Гриър изглеждат великолепно, както винаги. А по снимките, на които и двете позират прегърнати и усмихнати, личи, че 17-годишният модел дори е надминала майка си по височина.
Докато тя е облечена със сако и панталон в черно, бяло и сиво, то Брук Шийлдс е заложила на розово-черен гащеризон.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актьорът, който е бил сексуално насилен

Алан Ричсън е добър пример за това, че човек никога не трябва да се отказва, защото не се знае кога ще се случи големият му пробив. Допреди няколко години 41-годишният актьор не бе известен, но това се промени след като получи ролята на Джак Ричър в сериала на Amazon Reacher. […]

Subscribe US Now