Актьорът, който е бил сексуално насилен

Алан Ричсън е добър пример за това, че човек никога не трябва да се отказва, защото не се знае кога ще се случи големият му пробив.
Допреди няколко години 41-годишният актьор не бе известен, но това се промени след като получи ролята на Джак Ричър в сериала на Amazon Reacher. Преди късметът в Холивуд да му се усмихне обаче, Алан Ричсън се е изявявал като модел.
В интервю за The Hollywood Reporter той споделя за една травмираща случка от годините си на модел. Ричсън казва, че е бил сексуално насилен преди години от известен фотограф, чието име обаче не споменава.
Алан Ричсън разказва, че е бил изпратен от агентите си в хотелска стая с въпросния фотограф, за да заснеме гола фотосесия. Обещанието е било, че след това фотографът ще му осигури доходоносна кампания за списание и линия за дрехи.

“Бях сексуално насилен от този човек”, казва още актьорът. Ричсън допълва, че си е тръгнал и се е отправил директно към агенцията, с която е работил и е напуснал веднага бизнеса. Благодарен е, че много скоро след това му се е отворила възможността да снима в киното. 
Това е била и последната фотосесия на Алан Ричсън като модел, а той твърди, че снимките никога не са били публикувани. Актьорът не таи добри чувства към индустрията, като я нарича “легализиран сексуален трафик”. В интервюто Ричсън описва и конкретен инцидент с модния фотограф Марио Тестино, към когото вече са оправяни обвинения в сексуален тормоз.
Актьорът казва, че двамата са били на вечеря, част от седмицата на модата в Париж през 2014 г., а Тестино се е опитвал да се отърка в чатала на Ричсън под масата. Това не се е понравило на актьора и той си е тръгнал по рано от събитието.
По-късно същата вечер обаче Марио Тестино му се е обадил и му е предложил да го снима за корицата на Vogue, ако дойде в хотелската му стая, пише People. Като Алан Ричсън, разбира се, е отказал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След смъртта на бившия ѝ - какво следва за Арина Сабаленка

Преди две седмици всички погледи бяха вперени в Арина Сабаленка, но не само заради тениса и представянето ѝ на корта, а и заради смъртта на половинката ѝ Константин Колцов.  Към момента се смята, че бившият хокеист се е самоубил, а смъртта му дойде само няколко дни преди Сабаленка да започне […]

Subscribe US Now