След смъртта на бившия ѝ – какво следва за Арина Сабаленка

Преди две седмици всички погледи бяха вперени в Арина Сабаленка, но не само заради тениса и представянето ѝ на корта, а и заради смъртта на половинката ѝ Константин Колцов. 
Към момента се смята, че бившият хокеист се е самоубил, а смъртта му дойде само няколко дни преди Сабаленка да започне участието си в Miami Open. Световната номер две в тениса обаче побърза да поясни, че в момента на трагедията двамата с Колцов не са били двойка.
Арина Сабаленка не е влизала в повече детайли около отношенията си с Константин Колцов, като дори не отказа участието си на турнира в Маями. Тя обаче отпадна много рано – едва след втория си мач.
Последната седмица тенисистката стоеше далеч от социалните мрежи, но реши да се завърне. От Sportskeeda разбираме, че тя е публикувала обръщение към феновете си на стори в Instagram.
В него Арина Сабаленка им благодари за всички мили и загрижени съобщения, които е получила през последните две седмици. Малко по-късно тя публикува видео, в което се вижда как е в залата и тренира усилено, за да се завърне на корта.
Към него тя написа, че движението е лек както за тялото, така и за душата. Завършването ѝ на корта трябва да се случи съвсем скоро, защото Сабаленка е заявила участие в турнира Porsche Tennis Grand Prix. Той ще се проведе от 15 до 21 април в в Щутгарт, Германия.
Титлата от този турнир ѝ се изплъзва през последните три години, като тя достигна до три поредни финала, които загуби. След Щутгарт Арина Сабаленка се очаква да се отправи към Мадрид, където да вземе участие в турнира Mutua Madrid Open, където да защити титлата си от миналата година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алан Ричсън призна за сексуално насилие

Алан Ричсън е добър пример за това, че човек никога не трябва да се отказва, защото не се знае кога ще се случи големият му пробив. Допреди няколко години 41-годишният актьор не бе известен, но това се промени след като получи ролята на Джак Ричър в сериала на Amazon Reacher. […]

Subscribe US Now