Фенове полудяха от ярост заради Джаферович и Мирела от “Игри на волята” СНИМКИ

Отпадането на Мирела от “Игри на волята” след елиминационния сблъсък с Алекса предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, голяма част от които възмутителни.

Гневът на феновете обаче, е предизвикан повече от поведението на Жени Джаферович, отколкото от крайния изход на дуела. Причината – факта, че всъщност именно тя бе изпратена от останалите участници на Арената, само че тя се разболя и затова друг трябваше да отиде на нейно място. Това подразни много феновете на риалити формата, които вече изобщо не вярват на Джаферович и постоянните проблеми, които има.
Мирела закопа Лефтеров от “Игри на волята”, но след фатален сблъсък с Алекса… СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

“Много хитро се измъква всеки път тази Джаферович – болна била, да бе, интригантка!”, гласи един от гневните коментари по адрес на жената на Ваня Джаферович. В други пък се казва: “Джаферович я изпрати като агне на заколение”, “Пълна актриса си, хитрушке”, “Мирела е наивна, а Джаферович – най-хитрата, за мъжете нямам думи”.
Това Елица от “Игри на волята” ли е?! Заприличала е на фолкпевица СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

Да припомним също, че подобно на Мирела, и Валери си тръгна от “Игри на волята”, след като Джаферович не успя да отиде на капитанска битка заради тоганашния инцидент с дънерите и смазаните ѝ пръсти. Контузия, която на практика я спаси от елиминационна битка.
Валери от “Игри на волята” със скандално интимно признание, правил е секс със… ВИДЕО
Самата Джаферович пък определя Мирела като “безстрашна, добра и войн”, като “борбена приятелка”. Джаферович сравни Мирела с Янита Янчева, с която се сприятели по време на участието си в Survivor, а впоследствие Янита стана и кума на сватбата на Евгения и Ваня Джаферович./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Да изоставиш кралския двор заради шаман

Смъртта на кралица Елизабет повлече след себе си редица събития, които привидно не са пряко свързани с нея. Става дума най-вече за промяната в устройството на монархията на няколко места в Европа. Датската кралица Маргрете предприе първата крачка, като лиши децата на второто си дете от титли. Сега промяната се […]

Subscribe US Now