Малката “тайна” любов в живота на Никол Кидман

Никол Кидман, оказва се, има една не толкова позната любов в живота си. Която дели със семейството си. Освен с двете си деца и съпруга си, холивудската звезда обича да прекарва време и с очарователния малък пудел Джулиън.
56-годишната актриса осиновява кученцето си още през 2019 г. и оттогава му осигурява много пищен начина на живот.
Тя често документира някои от най-запомнящите се моменти, които прекарва с любимеца си. “Първото ми кученце… всъщност първото ми куче изобщо. Цял живот съм чакала това!”, каза тогава развълнувано Никол.
Наскоро звездата сподели няколко симпатични снимки с Джулиън от общата им разходка. Кученцето изглежда щастливо да бъде с Никол, наблюдавайки живописните гледки от пътническата седалка на автомобила, пише Hola.
“Принцът пътник поема управлението”, написа Никол Кидман към кадъра пък, в който пуделът е поставил лапички върху волана на колата. “Крайно време е да пуснеш кученцето зад волана”, пошегува се един от последователите ѝ, а друг коментира: “На този свят няма нищо по-хубаво от куче. Просто най-доброто.”
Съпругът на Никол – Кийт Ърбан, също е споделял вълнението си след посрещането на Джулиън в семейството. “Имал съм кучета през целия си живот, но никога нещо толкова малко”, каза той пред iHeart Radio преди време, добавяйки и, че кученцето е “голямо попадение”, въпреки че в началото е имал своите колебания. “Това не беше точно моята представа за куче. Винаги съм имал любимци, с които мога да изляза на двора, да се боря и да се забавлявам. А сега – пудел-играчка! И първосигнално си казах: “Не, не, не!”, допълва още музикантът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Краси Аврамов се разкри без капка притеснение: Не можех да се върна без да съм надградил себе си! ВИДЕО

Съвсем скоро Краси Аврамов ще сбъдне най-мащабната си и смела мечта. Това ще се случи на 13 септември тази година с грандиозния му спектакъл “Български свят” в Античния театър в Пловдив.  На сцената ще излязат още 120 артисти, за да изпълнят в различен прочит неговите песни, както и най-новите му парчета – общо […]

Subscribe US Now