Лияна е неузнаваема в Абу Даби, така не сте я виждали СНИМКА

Фолкпевицата Лияна се радва на екзотика и много слънце в Обединените арабски емирства, където релаксира щедро в последно време. Изпълнителката е все така изкусителна и пръска безкраен сексапил из социалните мрежи, само че този път показа вид, какъвто едва ли някой е очаквал да види точно от нея.

Вероятно голяма част от феновете й никога не са я виждали с толкова много дрехи по тялото – и то арабски. Затова и коментарите под любопитното фото валят като из ведро – разбира се, те са комплименти.
Лияна и дъщеря й се съблякоха в мрежата и предизвикаха пожар СНИМКИ 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Liyana♥️ (@liyana_original)

“Лияна за мен си оставаш номер едно дори покрита с тези арабски дрехи”, пише й неин фен, впечатлен от визията на певицата. А друг пък казва: “Нашето си е най-хубавото хабиби, дори и толкова забулено. Поклон пред твойта женственост и красота”.
Певицата Лияна пръсна луди пари за среща с Гордън Рамзи
Самата Лияна все още не е направила никакъв коментар нито за мястото, на което се намира, нито за онзи, който й прави компания на него./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъщерята на Брус Уилис с подробности за състоянието му

Вече над година измина откакто научихме, че Брус Уилис прекратява актьорската си кариера заради фронтотемпоралната деменция, от която страда. През цялото това време досега семейството му продължава да му доказва, че го подкрепя и е до него. За това колко загрижени са най-близките му е доказателство и личното есе на […]

Subscribe US Now