Деми Мур – на 60 и в супер изрязан бански

Вече повече от месец сме в сезона на “секси знаменитости, които публикуват свои снимки по бански”. Не минава ден без да видим звезда по време на лятната си ваканция, а вчера ваканционното настроение беше съчетано и с националния празник на САЩ.
Точно по повод 4 юли Деми Мур реши да поздрави своите почти пет милиона последователи в Instagram с три нови снимки. По бански, разбира се. “Честит ден на независимостта. Не забравяйте слънцезащитата си”, гласи текстът към снимките.
А на тях 60-годишната актриса е по бански костюм от две части в синьо, който разкрива съвършената й физика. Най-вероятно той е част от колекцията й с бранда за плажни облекла Andie Swim.
Самите снимки са направени на езеро близо до дома й в Айдахо. Очевидно навреме за националния празник Деми Мур е успяла да се прибере от Европа. Предните седмици тя беше гост на кралските конни надбягвания Роял Аскот, а след това присъства на ревю на Dior в Париж, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каузата на Весела Бабинова

Весела Бабинова е актриса, която познаваме както от многобройните ѝ роли в киното, така и от тези в театъра. За последно я гледахме в сериала “Мен не ме мислете” по bTV. От малко повече от две години актрисата е и горда майка. Двамата с колегата ѝ и парньор в живота […]

Subscribe US Now