Със собствения си глас Едит Пиаф ще разказва за живота си в нов документален филм

Историята на живота на Едит Пиаф ще се разказва с помощта на не кой да е, а на самата певица. Въпреки че френската изпълнителка напусна този свят преди 60 години, на 47-годишна възраст, тя ще “оживее” в нов биограгичен филм, благодарение на изкуствен интелект.
В основата на проекта е Warner Music, които са се нагърбили да със задачата да разкажат невероятната история на Пиаф – един от най-емблематичните артисти на Франция на всички времена. Компанията се връща 80 години назад, за да събере стотици записи на певицата, които AI технологията изучава, за да пресъздаде отличителния глас на Пиаф.
Духът на френската певица, нейните лични постижения и изпълнения ще бъдат погледнати от съвременна гледна точка, като същевременно ще се добавят множество архивни лични кадри, сценични изпълнения и телевизионни интервюта.
Изпълнителката на “La Foule”и “Non, Je ne regrette rien” сама ще разкаже, в рамките на 90-минути, неизвестни досега факти от живота си – който през 2007 г. бе драматизиран във филма La Vie en Rose. Продукцията бе изключително успешна и дори донесе на Марион Котияр награда Оскар за превъплъщението ѝ в Пиаф.
Десетилетия след смъртта на Едит Пиаф, нейната музика продължава да се почита по целия свят – с над 300 милиона слушания към днешна дата, според Warner Music.
Все още не е обявена премиерна дата на филма, уточняват от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулиана Гани е съсипана: Поредна изневяра, този път с известна певица СНИМКИ 18+

Джулиана Гани не може да повярва на късмета си все да се оказва в ролята на тази, на която са изневерили, независимо от факта, че е непреклонна към мъжете в такива моменти. Е, вероятно е очаквала, че след първата едва ли ще последва втора изневяра от новия й любим, но […]