Каузата на Весела Бабинова

Весела Бабинова е актриса, която познаваме както от многобройните ѝ роли в киното, така и от тези в театъра. За последно я гледахме в сериала “Мен не ме мислете” по bTV. От малко повече от две години актрисата е и горда майка. Двамата с колегата ѝ и парньор в живота Владимир Зомбори имат момиченце, което се казва Йоана. Весела роди в същия ден, в който и приятелката ѝ Луиза Григорова-Макариев даде живот на сина си Бран.
Именно Луиза предизвика в своя Instagram Весела в специален пост, с който актрисата насърчава последователтие и приятелите си да участват в една кауза, свързана с осигуряването на по-добри условия в някои детски отделения на болници в страната.
“Предполагам, че на повечето от вас се е случвало да лежат в държавна болница. Със сигурност има и такива сред вас, които са били настанявани с децата си. Уви, на мен също ми се е случвало. Може би е излишно да ви припомням колко е тегаво, какво е състоянието на стените, леглата, спалното бельо, тоалетната и т.н. В случая пиша това, за да насоча вниманието ви към детското отделение на МОБАЛ “Стефан Черкезов”. Имаме нужда от 50 000 лв., които вярвам, че заедно можем по-бързо да съберем”, пише Весела под снимките.
Тя уточнява, че може да помогнем по съвсем прост начин, като си поръчаме нещо от онлайн магазина на “Светулка”, Фондация “За доброто” или да дарин сума по наш избор.
По думите ѝ, благодарение на дейностите на “Светулка”, вече са обновени две педиатрични отделения в Силистра и в Айтос. Весела не пропуска да изкаже признателността си за това, че тези организации действат и се борят въпреки всички трудности.
“Прилагам снимка на детайл от леглото, в което лежахме с Йоана, за да си спомня и аз колко е важно къде са лекувани децата ни и каква не искам да е обстановката, когато и без това преминаваме през този неприятен момент. Прилагам и снимка от вече реновираното от тях отделение в Силистра. Благодаря предварително на всички, които ще се включат”, завършва поста си актрисата. Много от последователите на Весела я похвалиха в коментарите под поста ѝ, като споделиха, че вече са дарили, за да подпомогнат хубавата кауза.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Мадс Микелсен предпочита да играе злодеи

“Индиана Джоунс и реликвата на съдбата” беше от най-чаканите филми на 2023 г. и всеки, който изгаря от нетърпение да види Харисън Форд в добре познатата роля на Инди вече може да го направи. Дали филмът е толкова успешен, колкото се очакваше, тепърва ще научаваме. За нас той има едно […]

Subscribe US Now