Голямата промяна на Силвена Роу

През април разбрахме, че Силвена Роу се е захванала с ново начиние. А именно готварска книга, посветена на най-малките. 
Известната кулинарка сподели за новата си книга “Гурме бебе”, за която призна, че е била вдъхновена от внучка ѝ Иззела Отъм.В изданието шеф Силвена Роу включва точно съвети и рецепти за захранването на децата на възраст между шест месеца и пет-шест години.
От последните публикации на Силвена Роу обаче разбираме, че освен с писането на книга през последните месеци тя е била заета и с нещо друго, а именно усилени тренировки и здрасловно хранене. От качените снимки става ясно, че шеф готвачът е отслабнала наистина драстично. 
Силвена Роу успя да удиви феновете с кадър, на който демонстрира новата си форма – тя е свалила доста килограми и дори има плочки на корема. За да се похвали с отличния си външен вид обаче, Силвена отива дори още по-далеч, като позира без горнище, прикриваща гърдите си само с ръце. 
“Знайте , че най-безценният подарък, който можете да си направите за всеки следващ рожден ден е да се превръщате в по- силна, по- здрава и по- щастлива версия на самите себе си. Вие сте моето вдъхновение. Аз съм това, с което се храня. Аааа, ново телевизионно шоу! Скоро! Храна& Секс! Нови ресторанти! Нека живеем, нашият най-чудесен живот!”, написа шеф Роу, хвалейки се явно не само с новата си визия, а и с предстоящото си професионално амплоа.
И въпреки множеството положителни коментари от страна на феновете ѝ, които я поздравиха за забележителните резултати, които е постигнала, намериха се и такива, които да я критикуват, че позира “гола”. 
Вместо да се смути и притесни обаче, тя направи нова публикация, в която показва нагледно как е изглеждала преди и как изглежда сега, пояснявайки, че не се притеснява ни най-малко от хорското мнение, каквото и да е то. 
“Предният ми пост възбуди много коментари. Повечето, както винаги, позитивни и споделящи моята страст за здравословен начин на живот. Имаше малко и нападения, естествено, всеки има мнение. Няма лошо. Засегнати дами на определена възраст, премирени със сивият проспект на остаряване. Ех, била съм гола. Не съвсем. Нямаше нищо неморално в този пост. Просто исках да ви покажа, че е напълно възможно да изглеждате, както вие си искате, на каквато и да била възраст. Всичко е в наши ръце. И аз искам да изглеждам така както се чувствам – фит, силна, активна, пълна с енергия. А не, както бях”, споделя още известната кулинарка. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силвена Роу е като в небрано лозе, обявиха я за лъжкиня заради тази СНИМКА

След като вчера ви показахме как изглежда Силвена Роу, когато е без дрехи, ето, че и реакцията срещу нея в социалните мрежи, където тя явно държи да е особено активна напоследък, не закъсня. Навръх рождения си ден вече 55-годишната палава кулинарка развихри страстите от профила си с голата снимка, показвайки […]

Subscribe US Now