Силвена Роу е като в небрано лозе, обявиха я за лъжкиня заради тази СНИМКА

След като вчера ви показахме как изглежда Силвена Роу, когато е без дрехи, ето, че и реакцията срещу нея в социалните мрежи, където тя явно държи да е особено активна напоследък, не закъсня.

Навръх рождения си ден вече 55-годишната палава кулинарка развихри страстите от профила си с голата снимка, показвайки в каква добра форма се намира, и вероятно не е очаквала да получи точно такава реакция към себе си.
Силвена Роу става водеща на предаване за секс, ще си партнира с гол мъж

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Chef Silvena Rowe (@chefsilvena)

Очаквано дойдоха и писанията, че не й отива подобно поведение на възрастта. Но също и нещо много по-любопитно – според мнозина провокативното фото не е актуално, а е отпреди години, а аргумента е, че снимката е правена със стар модел телефон, който Роу държи в ръката си, докато си прави селфито. В същото време на други кадри се вижда, че тя ползва сравнително по-нов модел апарат.
И щеше да е идеално за нея този гаф да не се беше случвал точно сега, преди премиерата на новия й тв проект, който блондинката анонсира така: “Аз съм това, с което се храня! Ново тв шоу! Скоро! Храна&Секс! Нови ресторанти! Нека живеем нашия най-чудесен живот!”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси селфито по бански на Дженифър Анистън

Добре, че сме в разгара на лятото, че да можем да се порадваме на секси снимките на звездите от летните им почивки, на които, признаваме, приисква ни се да се пренесем. А поредният такъв кадър е на страхотната Дженифър Анистън, която направо сияе, докато се наслаждава на заслужена морска ваканция. […]

Subscribe US Now