Защо Ози и Шарън Озбърн планират самоубийство

Ози Озбърн и съпругата му никога не са странели от скандала, и провокативното поведение. Както и от това открито да говорят за личния си живот, семейството и плановете си за бъдещето. А тези на Ози и Шарън определено са доста… демонични.
В скорошен епизод на подкаста на семейство Озбърн The Osbournes 71-годишната Шарън съобщава, че двамата със 74-годишният Ози са планирали асистирано самоубийство в случай, че страдат от деменция.
Идеята на двойката не е нова – Шарън споделя в автобиографичната си книга от 2007 г. Survivor: My Story – The Next Chapter, че двамата със съпруга й дори са харесали конкретна организация в Швейцария, която предлага подобна услуга.
В подкаста дъщеря им Кели ги пита дали планът им остава, на което Шарън отговаря: “Значи смяташ, че ще страдаме?”. “Психическото страдание е достатъчно, но ако добавим и физическо, съм чао”, казва още тя.
На това дъщеря й отговаря какво би направила, ако все пак може да оцелее. “Да бе, да оцелея, но да не мога да си избърша задника, да се напикавам и нааквам, да не мога да се храня сама”, отговаря Шарън в типичния си стил.
Идеята за асистирано самоубийство се появява в семейството след смъртта на бащата на Шарън Дон Ардън, който умира от Алцхаймер. “Има мнения, че тази болест е наследствена, така че при първи симптоми смятам да се избавя от мъките”, заявява категорично Шарън Озбърн пред Daily Mirror.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Моника Валериева се пусна гола и показа колко се е освинила... СНИМКИ 18+

Не е за вярване как изглежда вече отзад плеймейтката Моника Валериева, която дълго време търпеше всевъзможни подигравки и сравнения заради ултра ниското си тегло. Ето, че вече е качила няколко килца, само че на точно определено място. От скорошни сторита на тунингованата миска в социалните мрежи се вижда къде и […]

Subscribe US Now