Край! Димитър Рачков съобщи ужасна новина, двамата с Анита….

Димитър Рачков е прекратил тайно и без излишен шум връзката си с Анита Димитрова, издават близки до актьора и водещ на телевизионното шоу „Като две капки вода“.

Раздялата между популярния актьор и едрогърдата блондинка се е случила преди малко повече от месец – в края на януари.

Пред „Уикенд“ Димитър Рачков е признал, че вече не е заедно с Анита, но не е бил особено словоохотлив по темата.

„Да, вярно е. Потвърждавам, че вече не сме заедно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са нормални неща. Важното е да сме живи и здрави и всеки да има късмет по пътя си. Не искам да говоря повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разнасям интимния си живот по медиите. По принцип не коментирам лични неща, но за да парирам всякакви фалшиви новини и интерпретации, ви казвам, че информацията ви е вярна – не сме заедно“, коментирал Димитър Рачков.

Бургаският комик и красавицата от Хасково се залюбиха преди 3 години, малко след като Рачков се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка. Рачков се запозна с Анита по време на снимки за песента на братя Аргирови „Ние” – оттогава двамата бяха почти неразделни, като блондинката бързо-бързо се нанесе да живее в дома му. Миналото лято даже тръгна слух, че двамата са сключили таен църковен брак – нещо, което се оказа невярно.

Близки до Димитър Рамков твърдят, че причината за раздялата му с Анита не е вследствие на любовен триъгълник или изневяра, а тривиална – несходство в характерите.
Водещият на „Като две капки вода“ и Анита Димитрова системно бяха вкарвани във всевъзможни сюжети от медиите, най-често свързани с раздяла, породена от голямата разлика в годините им. Блондинката е само на 24, а миналата есен Рамков празнува своя 50-и юбилей./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Биляна Йотовска попиля "Хелс китчън" с тези грозни думи за екипа и отношението им

Фитнес дивата Биляна Йотовска скочи с остри думи срещу предаването “Хелс китчън”, където със съпруга й бяха поканени като звездни гости и трябваше да опитат вкусотиите на участниците.  Разкритията на Йотовска са скандални, тъй като извади на показ мръсните задкулистни игрички на продуцентите и сподели кое най-много я е ядосало.  […]