Как изглежда DARA без грим

DARA несъмнено е много красива жена. Свикнали сме винаги да я виждаме във форма, с брилянтна прическа и подходящ грим. С последната си публикация в Instagram певицата обаче ни показа, че изглежда все така добре и когато е напълно естествена. И смеем да твърдим, че без капка грим е дори по-красива.
Певицата реши да припомни това на последователите си, като публикува кратко клипче как се преобразява за поредния лайв на Dancing Stars. То започва с няколко секунди, в които Дара е без грим и по спортно облекло, а след това е напълно различна – с блестяща рокля, прическа и много грим.
И както отбелязват и много от последователите ѝ в социалните мрежи, “без грим си дори още по-неотразима.”
Преди ден DARA изуми журито и зрителите на Dancing Stars с огромен напредък в танците. Поп дивата и партньорът и Джими танцуваха пасо добле по музика от филма “Игрите на глада”.
Изпълнението на двойката беше на изключително високо ниво, а Илиана Раева и Франциска Йорданова станаха на крака и аплодираха DARA и Джими. Двойката получи обща оценка от 38 точки, като за първи път в сезона бяха вдигнати две десетки.
Наскоро певицата се похвали, че освен професионални успехи, жъне такива и в личния си живот. Навръх Деня на влюбените DARA сподели, че се е сгодила за приятеля си Ервин Иванов.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първият път на сина на Мадона и Гай Ричи и приятелката му

Роко Ричи – синът на Мадона и Гай Ричи, е вече на 23 години и, както изглежда, е пораснал истински джентълмен. От миналата есен насам той е забелязван в компанията на приятелката си Оливия Монжардин, с която не демонстрират натрапчиво връзката си, но пък не се притесняват да посещават различни […]

Subscribe US Now