Официалното сбогуване на Диана Димитрова

Още в края на април Диана Димитрова използва социалните мрежи, за да съобщи “преди да са тръгнали други грозни слухове”, че напуска театъра. Актрисата уточни, че не се появява никъде по телевизията, защото отказва всякакви участия.
Тя сподели също така, че е успяла да се справи с изпитите и е приета в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация някъде в чужбина, без да уточнява къде точно.
“За мен беше чест да бъда Ирина от “Тютюн” в театъра след голямата Невена Коканова. 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова (“Откраднат живот”), въпреки трудностите и да притежавам най-ценната награда, тази от вас за най-любима актриса”, написа тогава актрисата. 
Преди брони дни Диана Димитрова вече официално се сбогува и с театъра, и с феновете си. В своята Facebook страница, тя написа, че е излязла на театралната сцена за последно в ролята на Ирина. Последното ѝ представление, което е на рождения ден на Димитър Димов.
“През годините, особено последната, си задавах много въпроси, на които отговор няма. Благодаря и на колегите, че стоически издържаха. Снощи трудно се сбогувахме. Доста трудно. От тази раздяла боли най-много. Факт е, че направихме, нещо огромно за българския театър и умните зрители го знаят. Умният зрител различава истината от фалша, различава театъра от халтурата. Тази роля взе голяма част от времето, съня и нервите ми, но ми даде повече”, пише Диана Димитрова, като допълва, че ѝ дала приятелства, които остават за цял живот, обичта на зрителите и безценен опит, който я е направил още по-силен човек. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Над 500 милиона долара - дълговете, които е натрупал Майкъл Джексън преди смъртта си

През 2009 г. на 50-годишна възраст почина Майкъл Джексън. Сега, цели 15 години след преждевременната смърт на Краля на попа обаче са разкрити нови подробности за последните му дни. От съдебни документи, с които са се сдобили E! News вчера, 27 юни, става ясно, че финансовите дела на изпълнителя са […]

Subscribe US Now