Неузнаваема! Албена Михова се стопи за 3 месеца, свали 7 килограма със… СНИМКИ

Албена Михова е минала на строг хранителен режим от няколко месеца, а днешните резултати от него, са повече от видими – и изцяло в нейна полза.

Чаровната актриса, която може с лекота да ви разсмее, смъкна цели 7 килограма от теглото си, за които се и похвали в социалните мрежи. Феновете й там, разбира се, са повече от възхитени.
Албена Михова призна: Актьорите са шизофреници СНИМКИ
Вече и театралната публика забелязва промяната по време на превъплъщенията на Михова на сцената. При едно от скорошните тя е в компанията на колегата си Филип Аврамов и е видно колко добре изглежда.

Албена Михова пак заби младо гадже
Албена Михова признава, че залага повече на плодове, зеленчуци и по-леки храни, почти не яде готвени манджи. Тях приготвя само за сина си и гаджето му. И ако си мислите, че е започнала здраво да се поти в някоя зала, ще сгрешите. Актрисата не спортува, разчита само на хранителния си режим, за да се втали, пише “Хотарена”./show.blitz.bg
 

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сашо Кадиев се събра с бившата си, но после я... СНИМКИ

Сашо Кадиев и Таня Тончева отново са заедно и новината зарадва голяма част от феновете и на двамата. Поводът да застанат един до друг на кадър обаче, съвсем не е възродената любов, а празника на тяхната дъщеричка Кати, която навърши 7 годинки. Актьорът и танцьорката за кратко отново бяха двойка […]

Subscribe US Now