И Джиджи Хадид напусна Twitter

След като Илон Мъск най-накрая завърши сделката за придобиването на Twitter, очакваме да разберем какви промени ще въведе.
Поне към момента има един куп спекулации и предположения за това какво точно милиардерът ще промени в социалната мрежа. Като например, че ще таксува известните личности, които искат профилът им да бъде проверен и обозначен със звезда.
Или пък, че ще превърне Twitter в нещо като OnlyFans. Е, към момента нищо не е официално потвърдено или пък въведено и ни предстои да разберем какво ще се случва. Но пък това не пречи на Джиджи Хадид вече да е взела решение дали да продължи да използва социалната мрежа.
В профила си в Instagram тя казва, че преди няколко дни е деактивирала профила си в Twitter, защото не смята, че социалната мрежа е добро и безопасно място. А с новото ръководство не смята, че нещата ще се променят към по-добро.
Хадид твърди, че все пак съжалява за феновете, с които е имала възможност да контакува там. Тя не е първата известна личност, която изразява опасенията си от новата посока, в която може да поеме социалната мрежа. Шонда Раймс например също реши да деактивира профила си, защото не иска и да разбира какво е замислил Мъск.
Леброн Джеймс пък изказа загрижеността си относно възможността в Twitter правото на свободно изразяване да бъде бъркано с речта на омразата, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фенове полудяха от ярост заради Джаферович и Мирела от "Игри на волята" СНИМКИ

Отпадането на Мирела от “Игри на волята” след елиминационния сблъсък с Алекса предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, голяма част от които възмутителни. Гневът на феновете обаче, е предизвикан повече от поведението на Жени Джаферович, отколкото от крайния изход на дуела. Причината – факта, че всъщност именно тя бе […]