Парис Хилтън публикува първите снимки на малкия си син

Преди броени дни Парис Хилтън реши да обяви публично името на своя първи наследник. Това богатата наследница направи, докато водеше подкаста си в iHeartRadio -This Is Paris.
Парис съобщи, че името, което са избрали с половинката ѝ Картър Реум за своя син е Финикс Барън Хилтън Реум. Тя дори мотивира избора, разкривайки, че се е спряла на името Финикс още преди десет години, а Барън пък е знак на почит към покойния ѝ дядо.
А няколко дни след това Парис реши и да представи сина си официално пред света. Това направи чрез два красиви кадъра в социалните мрежи. На един от тях двамата горди родители позират заедно с малкия Финикс, а на другия Парис държи бебето в ръцете си и нежно го целува. “Бебето Финикс. Целият наш свят”, написа щастливата майка към публикацията.
Новината, че ще Парис и Картър Реум са станали родители бе доста изненадваща за техните фенове, припомня People. На 24 януари бизнес дамата и медийна личност публикува снимка в Instagram, на която държи ръката на малкото си новородено бебе. По-късно тя уточни, че детето е се е родило чрез сурогатна майка.
А в последствие Парис сподели в подкаста си, че дори най-близките хора около нея – майка ѝ, сестрите и приятелите, не са знаели какво точно се случва. Всичко се е пазело в тайна до раждането на детето.
“Беше наистина важно това бъде само между нас с Картър, нещо като нашето лично пътуване заедно. Животът ми винаги е е бил толкова публичен и никога не съм имала нещо само мое”, обясни Парис и допълни, че от момента, в който е зърнала малкия Финикс, сърцето ѝ се е изпълнило с любов и топлина. “Чувствам, че животът ми е сега е вече наистина завършен. Винаги съм искала да бъда майка”, допълни още богатата наследница.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И жената на Спенс се оплака от домашно насилие, той направи скандални разкрития

Рапарът Станислав Найденов – Спенс и майката на най-малкия му син – Петра, се разделиха преди няколко години. Първо Петра завежда дело за домашно насилие срещу рапъра, но не успява да го съди. След това, тя заживява със сина си при новият й партньор – бизнесменът Веселин Кавръков. Тогава Станислав […]

Subscribe US Now