Иво Димчев заразява наред с ХИВ?!

Екстравагантният музикант Иво Димчев не крие, че от 15 години е ХИВ-позитивен, а това определено му причинява дискомфорт. Твърде се, че в България има 76 човека, които са заразени от певеца. 

Бройката на заразените от Иво Димчев разстяла с всеки зиминал ден, се казва в последната плъзнала информация в някои медии. Изпълнителят на хита “Баница” най-накрая се осмели да говори за този си проблем и възоможно ли е да е заразил някого. 

„В някои български медии циркулира невероятната “информация”, че съм заразил с ХИВ 76 човека в България. И бройката дори непрекъснато растяла. Първо, аз съм на терапия от 15 години и практически не мога да заразя абсолютно никой.
Второ, в Медицинска академия-гр.София се съхраняват всички мои изследвания за 10 години назад и по всяко време може да се докаже постоянната липса на вирус в моето тяло. Всичките ми партньори са били и са без ХИВ. Всеки, който продължава да разпространява клевети свързани със здравето ми ще се срещне с моят адвокатски екип“, споделя Иво Димчев, който в момента е на международно лятно турне./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Големият провал на Хари и Меган

Един от големите успехи на принц Хари и Меган Маркъл след напускането на кралския двор бе подписването на договор с платформата Spotify за създаване на подкаста Archetypes. В края на 2020 г. те се споразумяха да получат 25 милиона долара за няколко сезона. Вчера, 15 юни, от общо изявление на продуцентската […]

Subscribe US Now