Валерия от “Фермата” призна как се е залюбила с Николай СНИМКИ

28-годишната треньорка по художествена гимнастика Валерия Дочева, позната на много зрители от “Фермата” 8, разкрива как е срещнала любовта.

С бившия спортист Николай, който е родом от Харманли, се познават от десетина години, но общуването им се ограничава до честитки за имени и рождени дни в социалните мрежи. Така е и през лятото на миналата година, когато Валерия получава поздравления за рождения си ден.
На 10 септември тя пътува заедно с Аксения за сватбата на дъщерята на наставниците от “Фермата” Бети и Ники. Огладняват и решават да спрат в Харманли.
 
„Сякаш някаква висша сила ме накара да му пиша, за да го питам къде да обядваме. Оказа се, че тогава се провежда фестивалът „На Хармана“ и той е там, но заради забавяне на съобщенията се разминахме и не можахме да се видим. На следващия ден той ме попита кога можем да се срещнем“ – разказва пред LadyZone.bg Валерия, която е от Стара Загора, но живее в Бургас. Така, два дни по-късно, младият мъж се озовава на морето.

„Точно в този ден не бях в настроение, болеше ме главата, но като го видях със сините очи, настроението ми рязко се оправи“ – признава гимнастичката.
Двамата вечерят и Валерия има чувството, че се познават от 100 години. После отиват на бар до малките часове на нощта, но не пият алкохол, защото и двамата са с колите си. Той се прибира, а на следващия ден отиват заедно на плаж.
„Говорихме си за общи приятели, комуникацията беше много лесна“ – разказва Валерия, която в следващия уикенд пътува за Стара Загора и се уговарят да се срещнат в Хасково. Точно тогава обаче се извива гръмотевична буря, от каквито спортистката изпитва голям страх, та се налага Николай да отиде в Стара Загора.
„Отново не пихме алкохол заради колите, но вече усещах, че между нас нещо става. Започнахме да се виждаме все по-често. 21 септември го водим за официално начало на връзката ни“ – споделя Валерия.
В разгара на емоциите, средата на ноември, на Николай, който се занимава с търговия, му се налага да отиде в Лондон за две седмици.

„Тогава установихме колко много си липсваме… Поканих го на финала на “Фермата” 8 за подкрепа и той седна зад мен. Тогава се запозна със семейството ми“ – разказва Валерия, която на финала получи 19% от зрителския вот, третият най-добър резултат след Веселка и Яни.
След финала на предаването Валерия и Николай решават да отпразнуват Нова година в Милано. Всичко става в последния момент, запазват си хотел, докато пътуват за летището, а маса за новогодишната вечеря намират в 5 следобед на 31 декември.
За Валерия е мечта да гледа зарята в някой голям град като Милано, но точно този път общината няма бюджет и фойерверките са само от празнуващите.
„Когато си влюбен, винаги ти е хубаво!“ – обобщава гимнастичката.
С Николай я свързат също така и страстта към тренировките.
„За първи път срещам човек, за когото тренировките са толкова важни, колкото и на мен. Той може да тренира и в 21:00 ч., ако през деня не е имал време. Николай също като мен много внимава как се храни. Даже аз го „развалих“ малко, като го научих да пие червено вино, той иначе не е по алкохола“ – разказва Валерия.
Двамата остават в Италия до 5 януари, като посещават езерото Комо (минават покрай къщата, където е живял Пенчо Славейков) и Венеция.
„Във Венеция е феноменално! Най-хубавото място, на което съм била. Времето беше като лято. За 8 дни в Италия сме изминали пеша около 130 километра!“ – възторжена е Валерия./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Плашат Галена със социалните заради това ВИДЕО на сина й

Галена едва ли е очаквала, че ще си създаде сериозни проблеми с това закачливо клипче на детето ѝ Певицата бе затрупана с критики заради скандално клипче на малкия си син. В него наследникът на певицата пее на микрофона новата песен на Фики Стораро „Чупки в кръста“. Видеото на малкия Александър […]