Принц Хари има специална програма за коронацията на баща си

Седмицата на коронацията настъпи. Подготовката е в разгара си, уточняват се последни детайли, а работещите членове на кралското семейство са изключително натоварени. Такъв е и принц Хари, чието пристигане за събитието е свързано със сложно планиране.
Последната информация, която се появява в много от британските медии е, че малкият син на крал Чарлз ще бъде в Лондон буквално за по-малко от 24 часа.
Хари ще тръгне от Калифорния в петък, 5 май, ще присъства на официалната церемония в Уестминстърското абатство от 11 ч. до 13 ч. британско време на 6 май, след което ще лети обратно към САЩ следобеда между 14 ч. и 14 ч.
Това ще му позволи – след десетчасов полет, да пристигне вечерна на 6 май у дома в Монтесито, за да присъства на четвъртия рожден ден на сина си Арчи, уточняват Deadline. Съпругата му Меган Маркъл ще бъде с децата им в САЩ през цялото време на коронацията.
Плановете на принц Хари не са официално потвърдени от съображения за сигурност. Това беше и обяснението за забавянето на отговора му на поканата за коронацията.
В момента принцът съди вътрешното министерство на Великобритания за това, че премахна 24-часовата охрана на него и семейството му, след като той и съпругата му се оттеглиха като работещи членове на кралското семейство през 2020 г. Въпросната охрана се плаща от парите на данъкоплатците.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сузанита пак посегна към алкохола и наркотиците, търси си мъж по интернет СНИМКА

Сузанита продължава да се излага, дори след като стана майка. Наскоро обяви, че се е разделила с бащата на бебето, а вече е тръгнала на лов за нов.  След като остана без парите на тати, тъй като Орхан Мурад се отрече от нея, бащата на бебето й Марк Славов също […]