Сузанита пак посегна към алкохола и наркотиците, търси си мъж по интернет СНИМКА

Сузанита продължава да се излага, дори след като стана майка. Наскоро обяви, че се е разделила с бащата на бебето, а вече е тръгнала на лов за нов. 

След като остана без парите на тати, тъй като Орхан Мурад се отрече от нея, бащата на бебето й Марк Славов също я заряза и в момента се чуди как да изхранва детето си.
Сузи е на 20 г., но няма дори средно образование. Затова й е трудно да си намери работа. Ето защо пропадналата щерка се е насочила към търсенето на богат мъж. Тя стои по цял ден в социалните мрежи, главно в „Тик-Ток“, за да сваля мъже. Интересното е, че за да се отпусне и бъде по-небрежна, го прави на пияна глава, докато се налива с вино, пише kliuki.bg. 

Жестокият живот, който живее в момента, накара Сузанита отново да прибегне към пороците. Освен алкохол, тя отново използва наркотици. Друсана и пияна, търси богат мъж.
Иначе Сузи не е от най-алчните жени. Тя търсела някого, който да й дава по 10 бона месечно. В краен случай била съгласна и на 5 000 на месец. В замяна може да му даде само секс, което е присъщо за една по-специална професия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Една година след операцията на сърцето - какво е състоянието на Хейли Бийбър

За Хейли и Джъстин Бийбър миналата година изобщо не беше лека. През юни стана ясно, че певецът е диагностициран със синдром на Рамзи-Хънт, който бе причинил временна парилиза на лицето му. Това доведе и до отмяната на концертите му от Justice World Tour. Здравословното състояние на половинката му Хейли също беше […]