Една година след операцията на сърцето – какво е състоянието на Хейли Бийбър

За Хейли и Джъстин Бийбър миналата година изобщо не беше лека. През юни стана ясно, че певецът е диагностициран със синдром на Рамзи-Хънт, който бе причинил временна парилиза на лицето му. Това доведе и до отмяната на концертите му от Justice World Tour.
Здравословното състояние на половинката му Хейли също беше станало доста тревожно, след като през март се бе наложило да бъде откарана по спешност в болница.
“Седях на закуска със съпруга си, когато започнах да получавам симптоми, подобни на инсулт. Откриха, че съм получила малък кръвен съсирек в мозъка си, който е причинил недостиг на кислород и тялото ми само се е справило и се възстанових напълно в рамките на няколко часа”, обясни първоначално Хейли Бийбър в Instagram.
Месец по-късна тя разказа по-подробно за “един от най-страшните моменти” в живота си във видео в YouTube. Тогава се разбра, че моделът е трябвало да си направи допълнителни изследвания в болницата и лекарите са преценили, че е наложително да ѝ се направи процедура, която да затвори дупка в сърцето ѝ.
След операцията Хейли Бийбър сподели, че се чувства добре и е доволна, че в крайна сметка специалистите са открили какъв наистина е здравословният ѝ проблем, за да може той да бъде решен. По всичко личеше, че моделът се чувства щастлива, че може да продължи напред с живота си. В интервю за Good Morning America тя разказа, че трудностите в здравословен план, с които са се сблъскали със съпруга ѝ Джъстин Бийбър, са ги сближили и още веднъж са им доказали, че заедно са по-силни във всичко.
Сега, цяла година след процедурата на сърцето си, Хейли Бийбър отново сподели с феновете си как се чувства здравословно, но този път не пред медиите, а на стори в Instagram профила си. Тя благодари на невероятните си лекари за това, че дупката в сърцето ѝ е била открита и затворена. “Година по-късно се чувствам силна и здрава”, завърши поста си моделът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дуейн Джонсън в 31 факта

Всеки човек има големи мечти. Дуейн Джонсън е от хората, които могат да кажат, че са минали през какво ли не, за да успеят. А днес, 2 май, Скалата има повод за черпене (с текила, разбира се), защото има рожден ден. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now