Николина Чакърдъкова е неузнаваема, отслабна с 15 кг. СНИМКИ

Голямата ни народна певица Николина Чакърдъкова, която има концерт на 11 февруари, е направо неузнаваема, защото е свалила цели 15 килограма от теглото си. 

Изпълнителката, която с лекота и усмивка кара малки и големи да запеят и да се разтанцуват по време на концертите си, призна в ефира на bTV, че много й се е искало да има как да се върне 10 години назад, защото душата й, за разлика от лицето, е на не повече от 30-40 години.
Няма да повярвате какво свързва Николина Чакърдъкова с дядо Серафим
Винаги казвам “Попейте си”, хубаво е. Има дефицит на щастие, за съжаление”, добавя още обичаната певица.
“От първия ден, в който съм стъпила на голямата сцена, работя с екип. Не казваш само: “Аз, аз, аз”. Работиш с екип и трябва да се погрижиш за тях така, че да се чувстват добре. И накрая, ако остане нещо за теб, това е. В началото, когато започвах, бях готова за това. Мечтата ми беше да правя красиво изкуство. Ако си добър, ще дойде време, когато и ти ще получаваш.

“Най-хубавото е, че възпитах в себе си усещането за достатъчност. Достатъчно ми е да имам добри приятели около себе си, здраво семейство и хора, които да ме слушат как мечтая, както искам да постигна”, добави още звездата.
Щерката на Николина Чакърдъкова наруши закона и се оказа зад решетките
Аз съм човек, който се научи да цени малките неща в живота, защото той е много кратък и не всичко зависи от нас. Останах здраво стъпила на земята. Толкова земен човек съм, че понякога ми казват, че чак не ми отива, защото съм постигнала много неща.

И аз, като всеки жив човек, губя много приятели, от ковид, от други болести… много близки приятели, заради които част от сърцето ми остава празно. И най-трудното е, че само след два дни аз трябва да отида някъде да пея.
Когато загубих баща си трябваше само след пет дни да отида на работа. Много е трудно. Господ ми е дал много, пожалил ме е много.. как да се изправя, как да продължа да пея. Това ще направим с дъщеря ми Мария и на 11 февруари. Ще пеем с пълно гърло, ще радваме хората.
Избирам най-популярните песни, защото те са и най-харесвани, правя ги в букет, изписваме на видео стените текстовете на песните, оркестъра засвирва и публиката пее с пълно гърло./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Камелия Тодорова призна за осиновяването и най-големите предателства в живота си ВИДЕО

Камелия Тодорова призна неща, които много други наши звезди вероятно със сигурност биха опитали да запазят во веки в тайна от публичното внимание. Голямата ни певица е минала през свирепи трудности и предателства в личен план, за които днес говори без притеснение. “Животът ме научи най-много на търпение. Когато нещата […]