Софи Маринова проговори след скадала с Лоренцо, двете с Преслава… ВИДЕО

Софи Маринова се появи за първи път след скандала със сина си Лоренцо, който бе издирван заради съмнения, че участва в канал за трафик на мигранти. Но вместо да внесе яснота за случилото се, директно премина към по-весели теми, в които компания й правеше колежката й и добра приятелка Преслава.

Двете поп фолк звезди записаха наскоро дует с интересното заглавие “Mangava Tut”, което в превод от цигански означава “Обичам те”. Видеоклипът към песента бе промотиран първо в онлайн канала на Преслава, която се е заела и с цялата организация по парчето.
Софи Маринова хвърли карти на Преслава и й предсказа, че е… ВИДЕО

Вероятно не е изненада за никого, че Софи Маринова, на която в утрешния ден й предстои концерт “25 години Софи Маринова” в Арена армеец, не обели и дума за случващото се около сина й Лоренцо, но както знаем – мълчанието почти винаги е знак за съгласие.
Първо в БЛИЦ! Софи Маринова взима 80 бона от Слави! С тях ще измъкне Лоренцо от затвора
“Софи е много специфична. Затова исках да бъде песен, в която исках хем да изпъква тя, хем да ни отива и на двете заедно. Организирах всичко, след като двете избрахме песента. Но тя също беше много сериозна – мислех, че няма да може да стане толкова рано, за да снимаме, но тя ме изненада, даже беше дошла половин час по-рано, толкова много се вълнуваше”, сподели Преслава пред Гала в “На кафе” по Нова тв.

По време на снимките за песента на Софка й се наложило да стои в центъра на огнен кръг с феерична рокля, което не било съвсем безопасно. “Застанах в средата с една огромна рокля. Запалиха огън около мен, изплаших се да не пламна, до мен имаше човек с пожарогасител”, споделя тя преживяното. 
Преслава забегна на топло, вижте с кого е на плажа СНИМКИ 18+
Песента е по музика на Nikos Karvelas. Аранжиментът е дело на Даниел Ганев. Автор на текста е Петя Радева. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов – Рик, а оператор – Георги Марков./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко строга с децата си е Сара Мишел Гелар

Сара Мишел Гелар поставя граници, когато става въпрос за социални медии. Говорейки с Yahoo Life в поредицата им за родителство 45-годишната актриса обяснява, защо тя и Фреди Принц Джуниър не позволяват на децата си да имат собствени профили в социалните мрежи. Гелар и съпругът ѝ имат дъщеря Шарлот Грейс на 13 […]