Примерът, който дават Матю Маконъхи и синът му Леви

Опустошителните пожари в Хаваи изпепелиха цял курорт, а жертвите вече са над 90. Според данни на местните власти, това е най-тежкото природно бедствие в щата, надминавайки цунамито от 1960 г., отнело живота на 61 човека.
Медиите съобщават, че десетки доомове са унищожени, стотици са в неизвестност, а над 10 хиляди  души са евакуирани в западната част на Мауи.
Именно тежкото положение в хавайския остров стана причина Матю Макконъхи и синът му Леви да предприемат действия, за да помогнат, с каквото е по силите им. В профила на актьора в Instagram се появи видео, в което се съобщава как точно той и семейството му ще се включат във възстановяването на емблематичния остров и ще се притекат на помощ на пострадалите, които са загубили домовете, близките и движимото си имущество.
Известната фамилия обединява сили с организацията Baby2Baby и нейните партньори, за да помогне по всякакъв начин на засегнати семейства и деца.
“Семейство Макконъхи осигуряват средства за изпращане на спешен самолет, който е пълен със стотици хиляди провизии от първа необходимост, които ще имат мигновено въздействие върху децата и семействата в Мауи”, гласи описанието под клипа.
Матю Макконъхи многократно е помагал на пострадали в различни бедствия, а това е поредната благотворителна инициатива, в която семейството включва и най-големия си син, припомнят от CNN.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Удар под кръста! Белослава ще лежи в затвора след пиянската си изцепка

Вчера стана ясно, че Софийска районна прокуратура в повдигнала обвинение срещу певицата Белослава, която бе спипана зад волана с 1,25 промила алкохол. Певицата си мислеше, че ще се отърве само с публичния линч и загубата на фенове, но сега ще й се наложи да влезе зад решетките. А също така да […]

Subscribe US Now