Удар под кръста! Белослава ще лежи в затвора след пиянската си изцепка

Вчера стана ясно, че Софийска районна прокуратура в повдигнала обвинение срещу певицата Белослава, която бе спипана зад волана с 1,25 промила алкохол.

Певицата си мислеше, че ще се отърве само с публичния линч и загубата на фенове, но сега ще й се наложи да влезе зад решетките. А също така да плати и глоба. 
За нарушението, извършено от Йонова, законът предвижда наказание “лишаване от свобода” от 1 до 3 години и с глоба от 200 до 1000 лева. Свидетелството й за правоуправление също ще бъде отнето за определен срок.

49-годишната изпълнителка бе арестувана за 24 часа по Закона за МВР, след като на 11 юли около 3.30 часа е била спряна на столичния бул. “Александър Пушкин”, а пробата с дрегер е отчела 1,25 промила алкохол в издишания въздух. До проверката се стигнало, след като униформените забелязали Белослава да излиза от денонощен магазин. След като се качила на колата и потеглила, патрулът я спрял.
По-късно стана ясно, че преди да бъде задържана певицата е празнувала рождения си ден. Белослава отказала да даде кръвна проба. 
Певицата обаче няма да остане без колата си. Причината е, че промените, които предвиждат конфискация на автомобил за шофьорите, заловени с над 1,2 промила алкохол в кръвта или дрога, влязоха в сила в началото на август./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Робърт де Ниро в 25 факта

Днес, 17 август, рожден ден празнува прочутият американски актьор Робърт де Ниро. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now