Николай от “Игри на волята”: Момиче ми правеше френска и в стаята нахлуха родителите й

Николай от “Игри на волята” изскочи с голямо признание като разкри кой е най-засрамващият за него любовен момент в живота.

Николай Костадинов напусна “Игри на волята” по медицински причини след сериозна травма и по лекарска препоръка. Софиянецът има трето място на европейски и пето място в световен турнир по културизъм. Вдига 500 килограма на лег преса и има най-големите крака в България. Определяше се като най-силния мъж в “Игри на волята”.
“Най-засрамващият ми любовен момент е, когато едно момиче ми правеше френска любов и майка ѝ и баща ѝ влязоха в стаята. Това е много гадно. Отвориха, погледнаха и излязоха”, взриви Николай с това интимно откровение. 

Николай е определен от зрителите като най-слабия играч от мъжете в “Игри на волята” и го доказа на няколко битки, но той е на друго мнение. За него Даниел е най-слабият играч и твърди, че се е опитвал да прикрие болки и травми. 
 “Най-глупавият, според мен и моите виждания, беше Радо. Той живее в някакъв паралелен негов свят. Не е тук и сега”, твърди Николай, който явно не може да преживее факта, че отпадна в толкова ранен етап на играта./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ан Хатауей, Мерил Стрийп и Емили Блънт отново заедно - 17 години след "Дяволът носи Прада"

Фондацията на Джордж и Амал Клуни, посветена на хората, които с делата си допринасят за справедливостта и доброто в света, организира своето второ официално годишно събитие. То се състоя през изминалия четвъртък, 28-ми септември, в Нюйоркската обществена библиотека. На събитието присъстваха редица знаменитости и популярни личности, включително и основната част […]

Subscribe US Now