Как розовата коса кара Шаная Туейн да се чувства млада

Догодина Шаная Туейн ще навърши 60 години, но изпълнителката не изглежда да дава признаци за остаряване.
В интервю за Extra Туейн казва, че няма проблем с факта, че остарява. “Нямам избор и не мога да го променя”, казва тя. Ето защо е решила, че трябва да се забавлява вместо да се опитва да промени неизбежното.
“Не се страхувам от остаряването. Каква загуба на енергия е да се тревожа и да се страхувам от това.” Една от промените, които Шаня Туейн е направила, е да спре да се боядисва, за да приеме начина, по който косата ѝ се променя.
Но покрай една фотосесия тя решава да сложи розова перука и това се оказва повече от добра идея, пише People. “Розовото изненадващо ме накара да изглеждам и да се почувствам по-млада по някакъв начин и е толкова светло, че на практика е сиво. Така че това беше наистина добра изненада”, казва Шаная Туейн.
И за да докаже, че нищо не може да я спре, от началото на месец май Туейн стартира поредицата си от участия в Лас Вегас под надслов Come on Over.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо София Вергара е против филърите (но си инжектира ботокс)

София Вергара е от известните личности, които не се притесняват да говорят открито за остаряването и козметичните процедури. В интервю за Allure 51-годишната актриса казва открито, че е сред застъпниците на пластичните операции. Дори твърди, че досега е искала да се подложи на няколко. За момента я е спрял фактът, […]

Subscribe US Now