Бомба в БЛИЦ TV: Иво Аръков коментира новината за бебето и раздялата с Мика Стоичкова

Актьорът и водещ Иво Аръков разголи душата си пред Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек”, където показа и завидно чувство за хумор. Забавният актьор показа истинското си лице и не скри, че не харесва какъв човек е бил преди. Но пък има обяснение защо се е държал така и защо са го мразили и нападали. 

Аръков за първи път коментира новината, че съвсем скоро ще става баща за първи път и какво си е помислил, когато приятелката му е оставила теста за бременност на възглавницата до него. 
Без никакви притеснения той говори и за скандалната си раздяла с Мика Стоичкова и как странични хора са им се бъркали в отношенията, за да стигнат до раздяла. 
Оказа се, че Иво Аръков се интересува изключително много езотерика и ни скри шапката с разсъждения на тази тема, както и със заветите на Ванга, които знае наизуст. Говорим си открито и за музикалната му кариера и ще тръгне ли на участия по дискотеките. 
Цялото интервю с Иво Аръков може да гледате като натиснете линка по-долу: 
 

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Край! Димитър Рачков съобщи ужасна новина, двамата с Анита....

Димитър Рачков е прекратил тайно и без излишен шум връзката си с Анита Димитрова, издават близки до актьора и водещ на телевизионното шоу „Като две капки вода“. Раздялата между популярния актьор и едрогърдата блондинка се е случила преди малко повече от месец – в края на януари. Пред „Уикенд“ Димитър Рачков […]