Валери запозна Мария Бакалова с майка си, ето какво казаха любовта си

Мария Бакалова и Валери вече официално се появиха на събитие заедно и проговориха за отношенията си за първи път. Двамата бяха засечени на мероприятие на майката на участника в “Игри на волята” – Мария Гроздева.

Двамата първо казаха няколко мили думи за нашата спортна звезда, а после коментираха отношенията си. Видимо на влюбените им беше много неудобно, но пък си личеше, че са на седмото небе от щастие.
“Аз се притеснявам”, призна си Валери. На въпрос как точно е припламнала любовта той отвърна: “От двете страни се получи. Беше по време на работа”, заяви и започна да се смее след многозначителен поглед на Бакалова и добави “Еми, какво беше иначе?!”.

Репортерката от “На кафе”, която взимаше интервюто пък закачливо констатира, че Валери трябва да е много горд, защото целият Холивуд бил в краката на Бакалова, но тя все пак е избрала него.
“Той е най-доброто момче на света”, възкликна Бакалова и призна, че й е лесно да играе, когато чете чужд текст, но когато трябва да говори за личния й живот е наистина сложно да се изразява и се притеснява. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Веси Бонева и Ваня разкриха потресаващи подробности за смъртта на майка си

Певицата Весела Бонева и сестра й Ваня разкриха потресаващи подробности за смъртта на майка им Венета. Припомняме, че в края на октомври 2022 г. жената сложи край на живота. Това почерни семейството й, а зад това тежко решение се крие междусъседски спор.  Опечалените сестри за първи път говорят за проблемите, […]