Милица от “Ергенът” с профил в OnlyFans, иска 6 долара на месец за… СНИМКИ 18+

Дали вече има изненадани, ако стане ясно, че някое от момичетата в “Ергенът” всъщност не е точно такава, за каквато се представя?! Едва ли, а Милица е поредния пример за това. Уж свенливата, ранима и много влюбчива брюнетка се оказа бая скрита лимонка, както се казва.

Оказва се, че тя има профил не къде да е, а в платформата за възрастни OnlyFans, където срещу определена сума пари всеки би могъл да има достъп до доста пикантни и горещи кадри. Нещо повече – от профила й става ясно, че Мили обещава много неща –  всеки ден шоу на живо, писане на мръсни съобщения, снимки и видеа, свързани с фетиши, както и да оценява мъжки достойнства… само срещу 6 долара на месец!
Елена от “Ергенът” се пусна гола и призна… СНИМКА 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Мили от Ергенът | Лазерен специалист | Антицелулитни процедури (@millyrossee)

Уви, профилът ѝ е бил активен последно през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден. А в профила ѝ е имало доста провокативни снимки.
Брутална истина за Мони от “Ергенът” отврати мрежата СНИМКИ
Наскоро в “Ергенът” Милица призна, че е била освободена от работа. Това обаче не се е случило заради профила ѝ онлайн, а заради участието ѝ в шоуто. Именно в “Ергенът”, Милица показва и доста странно поведение. Тя се разочарова, че Евгени не я покани на едно от груповите занимания на момичетата, въпреки че тя му рязала мезета и полагала грижи за него. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Мили от Ергенът | Лазерен специалист | Антицелулитни процедури (@millyrossee)

Но нека не забравяме, че именно нейният подарък към Евгени бе едно от най-кръндж нещата, виждани на малкия екран. Милица му подари… гипсова отливка на гърдите си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

20 години по-късно: Парис Хилтън проговори за секс записа

В началото на 2000-те години Парис Хилтън нашумява със скандалния секс запис с тогавашното си гадже Рик Саломон. И въпреки че е болезнена част от миналото ѝ, тя откровено пише за него в предстоящата си книга Paris: The Memoir, която излиза на 14 март. В откъс, публикуван от Sunday Times, […]