Новото любимо място на Джордж и Амал Клуни

Новото любимо място на Джордж и Амал Клуни в Европа е Сен Тропе. Преди месеци двамата се сдобиха в имот в градчето на Френската Ривиера и явно за момента предпочитат да прекарват там повечето време вместо в къщата си на езерото Комо.
През отминалия уикенд двойката беше забелязана да вечеря в луксозния ресторант Jardin Tropezina на брега на морето. За лежерната вечер навън 46-годишната Амал беше избрала ефирна къса рокля в розово.
Дрехата веднага привлече вниманието на модните ентусиасти, които разпознаха в нея модел от пролетно-лятната колекция на Versace от 2004 г. 63-годишният Клуни също беше елегантен в поло-риза в бяло и сив панталон.
Именно в Комо през 2013 г. се запознават Амал Аламудин и Джордж Клуни. Година по-късно актьорът предлага брак на адвокатката по човешки права, като двамата се женят във Венеция.
През 2017 г. в Лондон се раждат близнаците на семейство Клуни Александър и Ела. Двойката обаче пази ревниво живота на двете си деца далеч от фотографите и медиите, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марго Роби на 34

Днес, 2 юли, рожден ден празнува австралийската актриса и продуцент Марго Роби. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now