Когато Дейвид Бекъм рекламира AliExpress

Дейвид Бекъм подписа договор да бъде глобален посланик на AliExpress, онлайн платформа за търговия на дребно, собственост на китайския технологичен гигант Alibaba.
Новината идва в момент, когато Евро 2024 трябва да започне в Германия следващия месец. Компанията не разкрива колко плаща на бившия капитан на Англия.
През март AliExpress се споразумя за ексклузивно партньорство за платформа за електронна търговия с ръководния орган на европейския футбол УЕФА. Съгласно сделката, футболната суперзвезда, превърнала се в предприемач, ще бъде лицето на промоцията Score More на AliExpress, която ще се провежда по време на игрите.
“AliExpress помага на феновете да се доближат още повече до УЕФА Евро 2024 това лято, като им предлага страхотни награди, докато действието се развива на терена”, казва Дейвид Бекъм.
AliExpress се присъединява към други големи китайски фирми, които спонсорират футболния турнир, включително производителя на електрически превозни средства BYD и електронния гигант Vivo.
Откакто свали бутонките преди повече от десетилетие, Бекъм е свързван с множество марки и големи спортни събития. Според Sunday Times Rich List, Бекъм и съпругата му Виктория, бивша Spice Girl и моден дизайнер, имат общо състояние от 455 милиона британски лири.
След Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж европейският футболен турнир се очертава да бъде най-голямото спортно събитие за годината.
Бяха предоставени общо 2.7 милиона билета за състезанието, което се провежда от 14 юни до 14 юли в 10 града, включително Мюнхен и Хамбург.
Според УЕФА, Евро 2020 е имало обща глобална телевизионна аудитория на живо от 5.2 милиарда. Финалът, който Англия загуби с дузпи, е гледан от 328 милиона души, припомня BBC.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Дейвид Бекъм рекламира AliExpress

Дейвид Бекъм подписа договор да бъде глобален посланик на AliExpress, онлайн платформа за търговия на дребно, собственост на китайския технологичен гигант Alibaba. Новината идва в момент, когато Евро 2024 трябва да започне в Германия следващия месец. Компанията не разкрива колко плаща на бившия капитан на Англия. През март AliExpress се споразумя за […]

Subscribe US Now