Горещо! Ани Хоанг се пусна по прашки и възбуди мрежата ВИДЕО 18+

Фолк певицата Ани Хоанг се пусна по черни прашки в Тик Ток. Видеото бързо се разпространи и получи хиляди лайкове и споделяния, а дупето на изпълнителката с дръпнатите очи получи десет точки от представителите на силния пол в мрежата. 

Нежната половинка на режисьора Люси Иларионов определено знае как да провокира мъжкото внимание и го прави по оригинален начин. Хем показва всичко, хем го прави секси, а не вулгарно като някои колежки. 
 

Кадрите на Ани са направени на скалистна местност, а върху бельото си има рокля, която цялата е на дупки и служи по-скоро като аксесоар и допълнение към аутфита на звездата. 
Почти цялото лято тя прекара край морския бряг. Преди няколко дни сподели кадри с колежката си Джулия, с която си правят компания на пясъка, докато събират тен за зимата./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Българката, за която говори цяла Унгария

Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си. Баща й Панчо Чернев е актьор и мениджър на културни събития. Майки ѝ е София Кузева-Чернева, която всички помним като Дана в един от най-гледаните и харесвани български филми “Вчера” на Иван Андонов. Самата Криста е родена в Германия, където родителите […]

Subscribe US Now