Българката, за която говори цяла Унгария

Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си. Баща й Панчо Чернев е актьор и мениджър на културни събития. Майки ѝ е София Кузева-Чернева, която всички помним като Дана в един от най-гледаните и харесвани български филми “Вчера” на Иван Андонов.
Самата Криста е родена в Германия, където родителите й се установяват през 90-те, но връзките й с България никога не са прекъсвали. 
Криста Чернева все по-уверено върви по стъпките на известните си родители, особено след като изигра една от главните герои в сериала Kitz на Netflix през 2021 г., който стана много популярен в Унгария.
И въпреки успехите на българката в професионален план, причина да се говори през последните месеци за нея се оказа личния ѝ живот. И по-скоро фактът, че очевидно има връзка с унгарския футболист Адам Салай, който в момента играе в швейцарския футболен отбор Базел. Връзка, която двамата дълго време пазят в тайна.
От няколко месеца 34-годишният голмайстор празнува головете си в палец в уста и докосване на корема, което стана причина да се спекулира, че вероятно ще става баща.
“Да, ще ставам баща. Чакаме детето през август, но аз започнах да празнувам. Исках да го запазя в тайна, но не можах”, призна Салай пред Ripost преди няколко месеца. Не мина много време и унгарските медии разкриха, че жената до него е именно българката Криста Чернева. 
От Origo научаваме, че Криста и Адам се запознават в Германия, където той игра дълги години. От изданието не спестяват суперлативите към 23-годишната българка, описвайки я като “невероятно красива”. И много секси, бихме добавили ние.
Съдейки от профила ѝ в Instagram, не можем да не се съгласим с унгарците, които ненапразно хвалят родната актриса. Съвсем скоро очакваме и подробности за бъдещия наследник на Криста и Адам, който трябва да се роди съвсем скоро, ако вече не се е появил на бял свят. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поредна сватба на хоризонта! Дули се сгоди за... СНИМКА

Веселин Дулев, по-известен само като Дули от популярната група RDMK (Руди, Дули и Кукушев) май съвсем скоро ще слуша Менделсон, защото ще е младоженец. От известно време насам той е сгоден за половинка си Весела Христова.  В Инстаграм профила си музикантът публикува снимки от един от най-специалните моменти в живота му, в който любимата […]