Мария Бакалова рамо до рамо с идолите си – актрисата за вълнуващите срещи в Кан с Деми Мур и Кейт Бланшет

“Стажантът” се превърна в едно от най-коментираните заглавия на кинофестивала в Кан, а Мария Бакалова – в една от най-обсъжданите актриси. След успеха на “Борат 2”, българката отново е в центъра на вниманието. А това внимание идва не само от всички фенове и зрители, а и от звезди, с които си е представяла да е рамо до рамо само в най-смелите си мечти.
След премиерата на филма, в който влиза в ролята на Ивана Тръмп, Бакалова и екипът получиха бурни аплодисменти от всички зрители в залата, сред които бе и самата Кейт Бланшет. А след като еуфорията от кинофестивала поутихна, актрисата сподели в профила си в Instagram няколко много специални за нея кадъра.
“Благодаря на фестивала в Кан за възможността да срещна и да прекарам време с някои от най-големите си идоли, актрисите, които винаги са били вдъхновение за мен”, написа Мария Бакалова. В публикацията с цел признателност към тези “необикновени жени”, тя публикува няколко снимки, от които е видно колко голяма е емоцията й в тези моменти.
На първата виждаме родната актриса в компанията на Деми Мур. На втората тя разговаря с Кейт Бланшет и я гледа с възхищение. Третият кадър е с Изабел Хъпърт, а последният – с Даян Крюгер. 
Безспорно тези срещи са били не по-малко вълнуващи за Мария Бакалова от първата прожекция на “Стажантът” и реакциите след нея и кинофестивалът в Кан ще остави незабравим спомен в съзнанието й. А последователите й в социалните мрежи за пореден път й благодариха, че е вдъхновение за всички и доказва, че няма невъзможни неща.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо капачките на някои пластмасови бутилки са закрепени към тях

Няма нищо по-освежаващо от това в топъл ден да отвориш бутилка студено безалкохолно и да утолиш жаждата си. Напоследък обаче това удоволствие идва и с неприятно перване през носа заради капачката, която остава прикрепена към бутилката, докато пием. Много потребители в ЕС се оплакват от този дребен, но незначителен факт. […]

Subscribe US Now