Всички знаем за Кая Гербер, но ето как изглежда синът на Синди Крауфорд

Синди Крауфорд може да има Instagram и да е активна там, но повечето от снимките й са свързани с професионалните й изяви в настоящето и миналото. Наистина са редки моментите, в които споделя снимки на децата и съпруга си, които също са публични личности. Рядко ставаме свидетели на по-лични моменти от живота на 58-годишния модел.
Обикновено сме свикнали сме да виждаме 22-годишната дъщеря на Синди Крауфорд, която избра да следва стъпките на майка си е често срещано лице на червения килим на бляскави събития. Да си признаем обаче, доста по-рядко попадаме на информация и снимки на сина на супермодела – Пресли, който съвсем скоро навърши 25 г.
Синди Крауфорд обаче публикува непоказвани досега кадри на него, като една от тях е от периода на детството му, докато е малко момче.
“Честит рожден ден. Не мога да повярвам, че вече си на 25! Толкова се гордея с теб – как се отнасяш със семейството и приятелите си”, написа в негова чест Синди. “Знай, че татко и аз винаги ще сме до теб и ще те подкрепяме. Обичаме те още от деня, в който разбрахме, че съм бременна с теб.”
Пресли се ражда през 1999 г. Той, както и Кая, е от връзката на Крауфорд с Ранди Гербер. За разлика от сестра си, която както спомехме, е модел, 25-годишният младеж предпочита да не се показва особено много в онлайн пространството и затова и е по-малко популярен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стив Балмър - бившият изпълнителен директор на Microsoft, който вече е по-богат от Бил Гейтс

Когато Стив Балмър се присъединява към Microsoft, той няма нито един дял от компанията. Сега обаче може да се похвали, че е по-богат от самия основател на компанията – Бил Гейтс. 68-годишният бивш главен изпълнителен директор на Microsoft Стив Балмър вече официално е шестият най-богат човек в света, с нетно […]

Subscribe US Now