Стана ясно кой мъж подари на Емануела часовник за 50 бона! Изненадата е голяма СНИМКА

Хитовата изпълнителка Емануела бе изненадана с много скъп часовник за рождения си ден. Лъскавият аксесоар струва около 50 бона, а това породи слухове, че певицата има нова любов след скандалната раздяла с Мартин Елвиса.

Наш репортер научи от сигурен източник от кой мъж е скъпият подарък. Ще ви изненадаме много с името, тъй като е много добре познат в светските среди. 
Часовникът е подарен на Емануела от Димитър Динев – бащата на втория й син. Двамата са разделени, но покрай детето имат някаква комуникация. И точно на нейния рожден ден изпратил скъпия подарък, а нашият източник издаде и какво е било посланието. 

“Да отброява секундите, минути, дните и годините, докато срещнеш по-голяма любов от нашата”, гласи посланието. Приятели на певицата коментираха, че това доста е развалило настроението на певицата, която вероятно осъзнава, че Динев наистина е най-голямата й любов. 
Емануела отпразнува рождения си ден в много тесен приятелски кръг и всички станали свидетели на грандиозния подарък и единодушно заявиха, че за първи път бившият мъж на Емануела е толкова щедър към нея, макар и хаплив с коментара си. “Двамата се обичат истински, но просто не могат да са заедно”, заключват запознати./show.blitz.bg
 
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената, с която Леонардо ди Каприо отпразнува рождения си ден

На 11 ноември Леонардо ди Каприо навърши 49 години. И както може да се очаква от него, актьорът отпразнува рождения си ден подобаващо, като става домакин на звездно събитие в Бевърли Хилс, пише People. Според изданието, което се позовава на техен източник, актьорът е бил в компанията на 25-годишния модел […]

Subscribe US Now