Най-голямата изненада на наградите VMA

У нас отпускарският сезон може и още да не е приключил, но животът в Америка вече ври и кипи.
На Запад който бил на почивка, бил. Сега всички са вторачили погледи в това какво се случи по време на връчването на наградите VMA. Музикалните награди на MTV бяха раздадени снощи, на 28-и срещу 29-и август, и както и се очакваше, изненади на събитието не липсваха.
Освен поредицата от впечатляващи тоалети, на които се порадвахме, една голяма новина също бе съобщена по време на награждаването. Но нека караме поред.
Първо няма как да пропуснем да отдадем заслуженото внимание на Тейлър Суифт. Тя грабна цели три награди, включително за най-добро видео и най-добра режисура, все за проекта ѝ All Too Well, който засне сама миналата година.
Освен с успеха от поредната си силна в професионален план година, изпълнителката впечатли и с бляскавия тоалет, с който се появи на червения килим снощи. Тейлър предизвика фурор веднага щом бе забелязана на събитието, облечена в къса рокля, сияеща като бижу.
Изцяло украсена със скъпоценни камъни, създадената от дизайнера Oscar de la Renta рокля показва и малко повечко кожа, отколкото Тейлър е свикнала. Но си личи, че тя се чувства комфортно, уверена и секси в цялостната си визия. Роклята е съчетала със също толкова заслепяващи обувки на Christian Louboutin, като не е подминала нито бижутата, нито пък характерните за грима ѝ червено червило и очна линия.
И освен всичко това, Тейлър изненада и с още нещо. Докато се бе качила на сцената, за да приеме и последната си награда за вечерта, тя направи едно съвсем неочаквано изявление.
А именно – че скоро ѝ предстои да издаде следващия си студиен албум. Midnights, който ще съдържа 13 парчета, може да очакваме на 21 октомври, пише Billboard.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Признанието, което майката на Илон Мъск направи

Когато мислим за хората, притежаващи милиарди, е трудно да си ги представим да живеят в нещо друго освен огромен луксозен дом в някой от най-престижните райони в света. Факт е обаче, че най-богатият човек на планетата дори не притежава собствен дом. Преди време Илон Мъск призна, че остава да преспи […]

Subscribe US Now