Мистериозното хапче, подадено на Алкарас

Карлос Алкарас продължава силното и безкомпромисно представяне на US Open, като уверено върви към финала и евентуалната защита на трофея, който спечели миналата година.
Един момент от мача на испанеца от третия кръг на турнира срещу Дан Евънс обаче предизвика сериозни полемики и коментари.
В началото на втория сет по време на една от почивките човек от щаба на Карлос Алкарас подаде на едно от децата, отговарящи за топките на корта, малко стъклено шишенце с хапче, което бе доставено на тенисиста, пише EssentiallySports.
Какво е хапчето в шишенцето остава мистерия към момента, а и след мача никой не зададе този въпрос към испанеца. Това обаче ядоса феновете на Новак Джокович, които реагираха бурно срещу начина, по който се приемат нещата, които Алкарас прави.
Причината е, че на миналогодишното издание на Уимбълдън сърбинът бе замесен в подобна странна ситуация. Тогава на Джокович му бе подадена бутилка, чието неизвестно съдържание изглеждаше, че той по-скоро вдишва, отколкото да пие.
След мача Новак Джокович бе попитан какво е имало в бутилката, а тогава той отговори шеговито: “Магическа отвара”. И докато в социалните мрежи някои смятат, че Карлос Алкарас е приел допинг с въпросните хапчета, то други предпочитат да погледнат случката от забавната ѝ страна, предполагайки, че просто е забравил да си изпие витамините. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Румен Радев се сгоди, падна на колене и поиска ръката на... СНИМКИ

Учителят и модел Румен Радев се сгоди за приятелката си Теодора Мудева. Двамата са участници в новия сезон на “Игри на волята”. Снимките на формата вече са приключили, макар за зрителите шоуто тепърва да предстои. Любовта им е преминала и през това изпитание и съименника на Президента на България се реши […]

Subscribe US Now