Изненада! Румен Радев се сгоди, падна на колене и поиска ръката на… СНИМКИ

Учителят и модел Румен Радев се сгоди за приятелката си Теодора Мудева. Двамата са участници в новия сезон на “Игри на волята”. Снимките на формата вече са приключили, макар за зрителите шоуто тепърва да предстои.

Любовта им е преминала и през това изпитание и съименника на Президента на България се реши на тази важна крачка и падна на колене, за да поиска ръката на миската. 

“Знаеш колко много те обичам и тук през цялото семейство и с благословията на родителите ти искам да те попитам; “Ще се омъжиш ли за мен?”, се чува от клипчето, което техни приятели са успели да заснемат по време на предложението. 

За никого не е тайна, че Теодора е приела предложението и вече коментират възможни дати за сватба. Странно е, че предприемат тази крачка преди да заживеят официално заедно и да видят дали ще успеят да наместят характерите си и битовите навици. На самия старт на “Игри на волята” си признаха, че никога ен са живели под един покрив./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кайли Дженър - гола, мокра и покрита с кал

След като с постовете в Instagram на Кайли Дженър от миналия месец надникнахме към летните ѝ плажни приключения и се порадвахме на секси извивките ѝ по бански, то в първите дни на септември стана ясно, че тя вече се е завърнала към работните си задължения. В профила си в социалната мрежа риалити […]

Subscribe US Now