Любовни ласки във “Фермата”: 43-годишен налетя на агнешко СНИМКА

Първи любовни искри прехвърчаха в новия сезон на „Фермата“.

Актьорът Петър, който се изживява като лидер в риалитито и се радва на женското внимание, вкара в капана си красивата Моника. Флиртът между участниците се разгоря, докато лежаха по бански на шезлонгите в стопанството. Петър, който току що навърши 43 години, се разнежи, след като разбра, че Моника е само на 28г.
Детенце мило, сладко“, прошепна й той и започна да я гали по голото коляно.
Докато небрежно обсъждаше годината й на раждане – 1994-а, през която България стигна до четвъртото място на Световното по футбол, актьорът пропълзя с пръсти към бедрото на Моника, пише Woman.bg. 

В отговор сексапилната участничка примижа от удоволствие и започна да го гали по вътрешната страна на ръката. В следващите часове двамата не се отлепиха един от друг. Моника, която е софтуерен инженер, обаче започна да се притеснява от напиращите чувства.
„Недей да си мислиш, че това е цирк от моя страна. Не го мисли, чувствай го, живей го!“, окуражи я Петър. „Още не съм влюбена, но виждам как се пускам надолу по пързалката. Попитах го дали е сам. Доколкото разбрах, няма взаимоотношения навън, но няма как да съм сигурна“, сподели Моника със съотборничка от зеления тим „Елбетица“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Галена побесня по време на участие, след като фен успя да щракне под роклята й ВИДЕО

Чалга фурията Галена побесня по време на свое участие, а причината е фен, който се опита да снима под роклята й. Певицата забелязала, че докато играе кючек някой от публиката усилено се опитва да снима бельото й и буквално побесня.  Любителско клипче е запечатало случката, на която се вижда как […]

Subscribe US Now