Това ли е новото гадже на Селена Гомес

В началото на годината се появи информация, че Селенa Гомес е започнала връзка с брата на Никола Пелц – Брадли Пелц. Това обаче така и не беше потвърдено. В края на декември източник на Entertainment Tonight каза, че певицата е официално необвързана, но се надява да намери любов през следващите месеци. Може вече и да го е направила.
Според Us Weekly 30-годишната певица се среща с 33-годишния Андрю “Дрю” Тагарт от The Chainsmokers, като двамата много се забавляват заедно. “Те не се опитват да скрият романса си, като се промъкват в клубове само за членове”, каза вътрешен човек пред новинарския канал, добавяйки, че любовната им история е “много непринудена и сдържана”. Те “ходят на боулинг и на кино”, когато прекарват всяко свободно време заедно, добавя източникът.
Селена е много “привързана” към рокаджията, отбеляза вътрешният човек, и тя “трудно може да държи ръцете си далеч от него”. Като цяло, те се “забавляват много заедно”, заключва източникът.
HollywoodLife се свързва с представителите на Селена и Дрю за коментар, но за момента нямат отговори. Тази нова връзка идва само четири месеца след като беше съобщено, че Дрю се среща с най-малката дъщеря на СтивДжобс, ИвДжобс. Освен това идва само дни след като Дрю и неговият колега от Chainsmokers Алекс Пол признаха, че са правили тройки с фенки в миналото.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Николаос Цитиридис пусна рап-кючек със Силвър и група “Фантазия” ВИДЕО

Николаос Цитиридис прие предизвикателството и се включи в парчето на Силвър – “Цитиридис кючек”. Месец след поредното участие на група “Фантазия” в “Шоуто на Николаос Цитиридис”, групата пуска парче с ексцентричния водещ. “Цитиридис кючек” бе направен, като изненада за Николаос по време на предаването, но феновете го харесаха и бяхме […]