Има ли нов мъж в живота на Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен и Том Брейди бяха женени цели 13 години преди да финализират развода си на 28 октомври. И въпреки че и за двама им раздялата няма как да е лека, Жизел изглежда знае как да се разсейва от негативните емоции.
Миналата седмица тя и децата ѝ Бенджамин Рейн (12 г.) и Вивиан Лейк (9 г.) пътуваха до Коста Рика, където оказва се, са били заедно с инструкторите си по джиу-джицу.
За Жизел знаем, че тя не отскоро тренира. Още през февруари тя сподели видео, в което казва, че се чувства “по-силна”, откакто е започнала да тренира.
Моделът посещава академията Valente Brothers във Флорида, където треньор ѝ е Хоаким Валенте. По думите ѝ е разбрала за школата по бойни изкусва от свой приятел, когато е решила да запише сина си на спорт.
“Първоначално дори не го обмислях за себе си. Но когато го заведох в първия клас и започнах да говоря с Хоаким, разбрах, че това е много повече от самозащита. Наистина се заинтересувах от философията”, разказва още Жизел Бюндхен за запознанството си с треньора.
Изглежда, че сега самата тя, както и децата ѝ, активно спортуват джиу-джицу и не пропускат тренировка дори и когато са на почивка.
Въпреки че Хоаким Валенте, както и друг от треньорите на децата, са били заедно с тях на почивката в Коста Рика, романтични отношения между него и Жизел Бюндхен няма. По време на ваканцията е имало и други деца и възрастни и въпреки спекулациите за романс, такъв очевидно няма. Това издава източник на People.
“Той и двамата му братя са учители по бойни изкуства на Жизел и децата. Те не се срещат”, уточнява източникът.
Валенте управлява студиото за джиу-джицу Valente Brothers във Флорида заедно с братята си Педро и Гуи, пише още People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наглост! Папи Ханс се самозабрави, вбеси всички с алчността си

Самочувствието на Папи Ханс минава всички граници. Писателят Константин Трендафилов, който се прочу покрай безумната си песен “Кекс” вече се има за голяма музикална звезда. Всъщност се има за най-голямата музикална звезда у нас.  Оказа се, че доста е надценил способностите и славата си, след като може да обяви колосална […]

Subscribe US Now