Наглост! Папи Ханс се самозабрави, вбеси всички с алчността си

Самочувствието на Папи Ханс минава всички граници. Писателят Константин Трендафилов, който се прочу покрай безумната си песен “Кекс” вече се има за голяма музикална звезда. Всъщност се има за най-голямата музикална звезда у нас. 

Оказа се, че доста е надценил способностите и славата си, след като може да обяви колосална сума за участие с няколко песни. 
Поетът, който се изявява като певец, внимателно подбира изявите си пред публика и е поставил висока тарифа за частни събития, разкриват негови изненадани клиенти.

„Предложихме му да вземе участие в наше събитие, на което да изпълни няколко песни, но той поиска висока сума. За сравнение подобен хонорар получава Азис, а Преслава и Галена значително по-малко. Колегите му от попбранша искат наполовина. Така и не разбрахме защо тарифата за него е толкова висока“, коментират от агенция за събития, пише “Хотнюз”. 
Най-големите имена в чалгата се предлагат срещу хонорари между 6 и 10 000 лв. в зависимост от изявата. Това предполага и къде се разпростира поп изпълнителят.
Папи Ханс издаде стихосбирка след дългогодишна пауза и се радва на огромен успех. Според негови близки именно това е причината за рязкото покачване на хонорара му. А въпросът дали всъщност го канят толкова по участия, за да може да се нареди преди Преслава и Галена е друг./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дръзка, по-дръзка, Тейлър Суифт

Тейлър Суифт продължава да е под светлините на прожекторите. Особено напоследък. И не би могло да бъде по друг начин, тъй като тя продължава да жъне успех след успех в кариерата си. Преди почти месец певицата издаде Midnights – своя десети студиен албум. За краткото време оттогава той вече достигна […]

Subscribe US Now